Menu

Személyi kölcsön, lakásfelújításra

Lakásfelújításra is lehet költeni a személyi kölcsönt. Szabadon felhasználható, ráadásul kezes és fedezet sem szükséges hozzá.

 

Így csinosítsuk az otthonunkat

A személyi kölcsön egyik nagy előnye, hogy szabadon felhasználható. A bank nem foglalkozik azzal, hogy az igénylő mire költi. Így például lakás célra is fordíthatjuk az összeget.

A környezettudatosság és a rezsi csökkentése miatt is fontos kérdés az energiahatékonyság. A szigetelés jelentősen hozzájárulhat ahhoz, hogy kevesebbet kelljen a fűtésre költeni. A személyi kölcsönből korszerűsíthető a már meglévő fűtésrendszer. Vagy váltani is lehet: sokan cserélik gázfűtésre a fatüzelést.

A jó nyílászárók is rengeteget számítanak. A régebbi típusú ablakok, ajtók mellett könnyen megy be a levegő. Az újabb nyílászárók viszont sokkal hatékonyabban tartják kint a hideget. A személyi kölcsönből teljes napelemes rendszert lehet felszerelni. A napelemek fejlődése miatt egyre gyorsabban térül meg a rájuk költött összeg.

A lakás célra fordított személyi kölcsönből bővíthető a ház. Akár egy szobát is hozzáépíthetünk, vagy beépíthetjük a tetőteret. A tető cseréje ugyancsak segít csökkenteni a rezsiköltségeket.

A lakás célra fordított személyi kölcsönnel még otthonosabb tehetjük az otthonunkat.

Ha érdeklik a részletek, a kalkulátorral a pontos törlesztőrészletet is ki tudja számolni.