Menu

Split és multi split klímaszerelés Budapesten

klímaszerelés budapest

A légkondicionáló telepítése nem más, mint a kültéri egység és a készülék, a beltéri egységek, a freon vezeték, a kondenzvíz elvezető vezeték, a vezérlőkábel és a rendszer elektromos ellátásának összekötése. A klímaszerelés Budapest területén eltérő munkálatokat és anyagokat igényel. A cégünk magánlakások, valamint iskolák, irodák és vállalati helyiségek esetében is nyújt klímaszerelési szolgáltatásokat egész évben. A telepítést split és multi split rendszerek esetén egyaránt végezzük.

Az osztott rendszeres klímaszerelés Budapesten feltételezi, hogy minden beltéri egységhez egy kültéri egység tartozik. A multi split rendszer esetében azonban a kültéri egységenként legfeljebb 5 beltéri egység lehet. Ügyfeleink igényeitől függően, mindig tanácsot adunk a legoptimálisabb hűtési megoldásról az egy helyiséges és az összetett, több helyiségből álló épületek esetében egyaránt. A multi split rendszer használatával a kültéri egységek száma egyetlen egységre csökken. A multi split klímaszerelés Budapest területén rendkívül népszerű az ügyfeleink körében.

Védi a befektetését a rendszeres klíma karbantartás Budapesten

Az éghajlat az egyik oka annak, hogy sokan szeretnének a városban élni. Bár a hőmérséklet az év nagy részében kellemes, a nyár forró, a tél pedig hideg lehet. Amikor a hőmérséklet ingadozik ezekben az évszakokban, számíthat a légkondicionáló rendszerre, hogy otthona komfortos maradjon. A rendszeres klíma karbantartás Budapest minden légkondi tulajdonosának ajánlott, hogy a berendezés akkor is működjön, amikor a legnagyobb szükség van rá.

Amikor a klíma karbantartás Budapest ingatlanjaiban egy profi szakember által történik, a berendezés a tervezett hatékonysággal működik. Az energiaszámlák fixek és elkerülhetőek a túl magas rezsi költségek azokban a hónapokban, amikor a legtöbbet használja a rendszert. Sok légkondit kell kicserélni, mert az egységek az el nem végzett javítások miatt sérültek meg és a rendszer a piszkos szűrők, az alacsony folyadékszint, a rossz szíjak és más viszonylag kisebb problémák miatt túlzott terhelést kaptak. A rendszeres klíma karbantartás Budapesten biztosítja, hogy a berendezés zavartalanul működjön.