Menu

Sokoldalúságban verhetetlen a sarokcsiszoló

sarokcsiszoló
A flex az egyik legsokoldalúbb és egyben legtöbbet használt szerszám. Számtalan munkaterületen képes megmutatni a sarokcsiszoló, hogy mire képes. Mivel könnyen cserélhetők a rendelkezésre álló tárcsák, ezért az eszközzel könnyedén lehet vágni, darabolni, csiszolni és rengeteg egyéb feladatot elvégezni.
Persze nem mindegy, hogy milyen terméket használ az ember. Aki magas minőséget, megbízhatóságot és korszerűséget akar, jól teszi, ha egy Bosch flexet választ. A GWS 13-125CI biztosan nem fog csalódni, köszönhetően javarészt az 1300 W-os motornak, ami gyors előrehaladást biztosít. A konstans elektronikával felszerelt motorra bármilyen szituációban számítani lehet.

Egy további előny a közvetlen motorhűtésű, túlterhelésvédelemmel és tartós szénkefékkel felszerelt kialakításban rejlik, ami nagymértékben hozzájárul a sarokcsiszoló élettartamának meghosszabbításához. A felhasználó szemszögéből egy igazán jó tulajdonság a kimagasló felhasználóvédelmet garantáló KickBack Stop funkció, ami a véletlen bekapcsolást gátolja meg, illetve adott az elfordulás-biztos védőburkolat.
A Bosch GWS 13-125CI sarokcsiszoló nem mellesleg roppant könnyedén kezelhető, amihez természetesen hozzájárul a Softgrip felülettel szerelt karcsú burkolat. Ami még említést érdemel, az a Vibration Control kiegészítő fogantyú, ami közel 50%-kal csökkenti a rezgéseket, így a munka nem olyan megterhelő.

A megbízhatóság a Bosch akkus szett fő előnye

Napjainkban hihetetlenül népszerűek az akkus termékek. Ha pedig adott a Bosch akkus szett, akkor bárhol, bármikor és szinte már bármeddig lehet dolgozni. Az egyik legelterjedtebb akkumulátor a GSR 180-Li, ami árban és minőségben is kifogástalannak mondható.
Elfelejthető a memória effektus; az akkumulátor a pillanatnyi töltöttségi szintjétől függetlenül tölthető anélkül, hogy a cellák károsodnának. A Bosch akkus szett modernségét igazolja az elektronikus cellavédelem (ECP), ami védi az eszközöket a túltöltéstől, túlmelegedéstől és a túlságos lemerüléstől. Végre nem kell tartani a teljesítményveszteségtől, ugyanis a teljes hatékonyság kiélvezhető az első perctől egészen a legutolsóig.