Menu

Öntöző többféle variációban

öntöző

Manapság már egy ilyen termék beszerzése és alkalmazása egyáltalán nem számít luxusnak. Az öntöző ugyanis viszonylag olcsón megvásárolható az online üzletekből. Nagyon hasznos eszköz, mivel sok időt, energiát és persze pénzt takaríthat meg Önnek. Többféle variációban szerezhető be. A kézi vezérlésű mellett, az automata verzió is elérhető. Telepítésével a kert mindig friss és ápolt lesz. A programozható változat valamivel többe kerül, de megvannak az előnyei.

Az automata öntöző semmiféle felügyeletet nem igényel, ezért, ha Ön nem tartózkodik otthon, akkor sem marad el a locsolás. Precíz berendezés, a terület minden részére ugyanannyi vizet szór. Hogy pontosan mennyibe fog kerülni, azt csak a helyszíni felmérés után lehet megmondani, hiszen a kertek nem egyformák. Valamelyest emelhet az összegen az a tényező, ha gyökeres vagy agyagos a talaj, mivel nehezebben ásható. Az öntöző berendezés észrevehetetlenül helyezkedik el a zöldövezetben. Locsolás közben csupán a szórófejek emelkednek ki. Ha megvásárolja, akkor elégedett lesz.

Az öntözőrendszer ára minden esetben változó

Ez a remek berendezés sokféle változatban kapható a kertészeti üzletekben, de ha a kedve úgy tartja, akkor meg is rendelheti az interneten keresztül. Az öntözőrendszer ára a megbízott cégtől, a terület adottságaitól és persze a felhasznált alapanyagoktól függ. Sok befolyásoló tényező lehet, ami növelheti a befektetés összegét. Ilyen például az, ha kevés a víz vagy alacsony a nyomás. Az sem mindegy, hogy milyen a talaj, hiszen ha alig megy bele az ásó vagy a csákány, akkor több ideig fog tartani a munkavégzés.

A kiadásokat továbbá az is befolyásolja, hogy mennyire lejtős a terület. Az öntözőrendszer ára pontosabban csak a helyszíni felmérés vagy a kert tervrajzának megtekintése után derülhet ki. Még ilyen esetekben sem végleges az árajánlat, hiszen jelentkezhetnek rejtett tényezők, amelyek alakíthatnak a költségeken negatív vagy pozitív irányban. A webáruházak sok esetben akciókkal kecsegtetik a vásárlókat, amelyek egyikét ha kihasználja, akkor olcsón telepíthet egy kiváló locsoló berendezést. Az öntözőrendszer ára mindig megtérül.