Menu

Online edzés a saját időbeosztása szerint

online edzés

Szkeptikus az interneten elérhető mozgásformák ötletével kapcsolatban? Nos, akkor elmondjuk, hogy az online edzés előnyei messze felülmúlják a hátrányait. Az olyan előnyökkel, mint a költséghatékonyság és a valós, nyomon követhető eredmények, nincs oka rá, hogy ne adjon neki egy esélyt. Az online edzés jó ok arra, hogy miért kellene abbahagyniuk a panaszkodást és kapcsolatba lépniük egy online személyi edzővel, azoknak az elfoglalt embereknek, akik azt mondják, nincs idejük edzőterembe járni.

Mivel az edzések nem személyesen zajlanak, szinte bármilyen időpontot választhat, amit csak szeretne. Mindannyian elfoglaltak vagyunk. Nem akarjuk összehangolni az időbeosztásunkat valakivel, aki a város másik végében lévő edzőteremben edz vagy rohanni a munkahelyre és vissza, hogy eljussunk a konditerembe. A másik bónusz, hogy az online edzés sok olyan gyakorlatot tartalmaz, amelyeket otthon is elvégezhet és mostantól Ön lehet a fitnesz királya. Az online személyi edző felbérlése sok lehetőséget nyit meg.

A Body Art edzés célja nem az izmos test

Mennyi sportra van szükségünk a mindennapi stressz levezetéséhez? Sokan úgy gondolják, hogy a testmozgás a test feszesítésére és a fittebbé válásra szolgál. Menekülési útvonalként is használják, hogy megszabaduljanak a sok tehertől, ami mindenkin van, még ha csak átmenetileg is. A jó fizikai és érzelmi állapot eléréséhez azonban túl kell lépni ezen, olyan tevékenységeket kell keresni, amelyek kiegyensúlyozzák a testet és az elmét. Tudta, hogy a Body Art edzés az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy búcsút mondjon a stressznek?

Ez egy olyan fitnesztechnika, ami a jóga, a fizioterápia és a hagyományos relaxációs módszerek eszközeit használja. A Body Art edzés mezítláb történik és nem használ semmilyen eszközt, csak a testet. A cél az, hogy egyszerre több izmot dolgoztassunk meg. Ráadásul szórakozástól mentes környezetben gyakorolják, hogy az illető a saját testére koncentráljon. A Body Art edzés célja az oxigénszint növelése az izmokban és az agyban, hogy az edzés időtartama alatt relaxált állapotot érjünk el.