Menu

Nyitott nyári cipő munkahelyre, utcára

nyitott nyári cipő

A hosszú tél után örömmel vesszük elő a nyári ruhákat, papucsokat, szandálokat a szekrényből. A meleg évszakban elengedhetetlen a nyitott nyári cipő viselése, aminek számtalan típusa megtalálható az üzletek polcain. Könnyű és kényelmes lábbelik ezek, válogathatunk a lapos vagy kisebb sarokkal ellátott, lekerekített vagy hegyes orral rendelkező fazonok közül. A legtöbb nyitott nyári cipő könnyű talpbetéttel készül, így tökéletes választás munkahelyre, irodába, de munka utáni viseletre is.

Csak komfortos lábbeliben tudunk sétálni, de az ügyes-bajos dolgaink elintézése is a legtöbb esetben sok járkálással jár, tehát ekkor is szükséges a kényelmes cipő. A minőségi lábbeli használata által nem sajgó lábakkal érünk haza mindennap, így marad energiánk az otthoni teendők elvégzésére is. Természetesen, olyan elegáns nyitott nyári cipő modellek is vannak, amelyekkel bármilyen fontos eseményen megjelenhetünk. Táncos mulatságon például szintén fontos a kényelem, de az elegancia sem maradhat el.

Rieker cipő antistressz tulajdonsággal

A Rieker kollekciói a minden korosztály által keresett, kedvelt modellekből állnak, amelyek hétköznapi viseletre ideálisak. A Rieker cipő valódi különlegességét a kényelem adja, hiszen a folyamatos fejlesztések eredményeképpen, a cég által gyártott lábbelik mindegyike úgynevezett antistressz tulajdonságokkal van felruházva. A tervezők ezek kialakításánál abból indultak ki, hogy testünk egyik legérzékenyebb része az idegvégződésekkel teli lábfej, ezért a jó közérzethez elengedhetetlenül szükséges a megfelelően kényelmes cipő biztosítása.

Ennek a elvnek megfelelően kerültek kialakításra a Rieker cipő különféle fazonjai, amelyek között nők és férfiak egyaránt felfedezhetik a nekik való modellt. Ehhez még otthonról sem kell elmenjenek, mert a cipoker.hu webáruház gazdag termékpalettáján biztosan megtalálják azt a lábbelit, amit megálmodtak maguknak. Minden szempontból megfelelő választás a Rieker cipő, a designját, az anyagát, a kialakítását és a tartósságát, valamint az árát tekintve is.