Menu

Mivel lesz hatékony a hajápolás?

hajápolás

Hajkoronánk otthoni gondozására akkor is oda kell figyelnünk, ha bizonyos időközönként fodrászhoz megyünk, mert csak így lesz ápolt, szépen tündöklő. A rendszeres és körültekintő hajápolás az egyik alappillére a gyönyörű hajkoronának, amit egyetlen napon sem volna szabad kihagynunk. Nagyon fontos, hogy milyen samponnal tisztítjuk a hajunkat, ebből a termékből is a legjobb minőséget célszerű választani, amiből kisebb mennyiség is elegendő. Vannak, akik naponta hajat mosnak, pedig bőven elég heti két alkalommal megtenni ezt.

A gyakori mosás eredménye az lehet, hogy kiszáradnak a hajszálak, elveszítik természetes nedvességtartalmukat és töredezetté válnak. Tehát a megfelelő hajápolás már a mosás gyakoriságánál elkezdődik. A hajfestést szintén nem tanácsos túl gyakran végezni. A megfelelő hajápolás elvégzésére ajánlott természetes alapanyagokból készült termékeket használni, mint amilyen a MediNatural teafasampon keratinnal, ami normál és zsíros hajra optimális választás és semmilyen káros anyagot nem tartalmaz.

Jót tesz a szálaknak a hajpakolás használata

A természetes, hidegen sajtolt növényi olajok jelentősen hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a hajkorona mindig tökéletes állapotban legyen. Valódi kényeztetést jelent a hajpakolás használata, mivel az ápoló hatóanyagok mélyen behatolnak a szálakba, aminek köszönhetően még a sérült haj is megerősödhet. Bár itt meg kell említeni, hogy a töredezett hajvégeket semmilyen kúra nem képes tökéletesen helyrehozni, kizárólag a hajvégek levágatásával szabadulunk meg ettől a problémától.

A legtöbb hajpakolás használata csak heti 1 alkalommal ajánlott, maximum félórán keresztül. Ez az eljárás segít a hajhullás, a töredezés megállításában, gyorsítja a növekedést és könnyen kifésülhetővé teszi. Erre a célra remek választás a MediNatural avokádó bőrápoló olaj, ami kiválóan hidratálja a szálakat. Mivel antibakteriális hatása is van, ezért csökkenti a korpásodást és a fejbőr viszketését. Ezzel a natúr olajjal a hajpakolás használata csodálatos eredményt hozhat. A termék megvásárolható a medinatural.hu webáruház kínálatából.