Menu

Milyen az ideális fürdőruha anyag?

fürdőruha anyag

Az úszás hihetetlen megközelítés a fittséghez és nagyszerű időtöltés is egyidejűleg. Abban az esetben, ha nem volt mostanában úszni, itt az ideális alkalom arra, hogy elkezdjen új úszódresszről gondolkodni. Azonban nagyon sokféle fürdőruha anyag közül lehet választani. Honnan tudja, hogy melyik mellett döntsön? Melyik a legjobb? Ez utóbbi kérdésre a válasz a poliészter és az elasztán keveréke. Az elasztán nagyon rugalmas textúrájú szövet, amit sokan a spandex vagy lycra nevek alatt ismernek jobban.

A poliészter színtartó és klórálló, így szintén ideális döntés. A fürdőruha anyag kényelmesnek és tartósnak kell lennie. Ezért a megfelelő szövet kiválasztásakor nagyon sok tényezőt kell figyelembe venni. De milyen anyagokat kerüljünk, ha fürdőruhát varrunk? A pamut és a gyapjú természetes szálak, amelyek szivacsként szívják magukba a vizet, így nehéz viseletet jelentenek és nehéz bennük úszni. Érdemes tehát kerülni ezeket. Ha nehezen talál fürdőruha anyagot a kedvenc méteráru boltjában, nézzen szét a szakatex.com webshopban!

A wellsoft anyag különböző felhasználási módjai

Általában poliészterből készül, de különböző összetételekben kapható. A wellsoft anyag az egyik legnépszerűbb szövet a ruhakészítés világában. Ennek a textilnek nagyon sokféle felhasználási módja van, különösen a téli hónapokban, mivel mindannyian szeretnénk melegen tartani magunkat. A wellsoft anyag a gyapjú puha és megfizethető alternatívája, ezért a legjobb választás, ha melegebb ruhadarabok vagy ágytakarók tervezéséről van szó. A ruháktól kezdve, a takarókon át a kabátbélésig, a szövet különböző felhasználási lehetőségei szinte korlátlanok. Mivel a wellsoft meleg és kényelmes, tökéletes anyag a téli sapkákhoz.

A hangulatos fejfedők percek alatt elkészíthetőek, így ez egy nagyszerű projekt minden kezdőnek, aki szeretné kipróbálni az egyszerűbb ruhakészítési projektet. A wellsoft anyag sokféle színben kapható, ezért a belőle készített sapka a gyermekeknek is tökéletes. A szövet nem karcol vagy irritál, meleg és gyorsan szárad, így ha elázik az esőben vagy a hóban, gyorsan visszatér az eredeti állapotába.