Menu

Meghatározóan hat az életünkre a csillagjegy

csillagjegy

Ahány ember, annyiféle – mondják gyakran. Ez igaz is, viszont ennek okát nem igazán firtatja senki. Pedig jó tudni, hogy a csillagjegy valamennyire meghatározza az életünket, természetünket. Például vannak emberek, akik a csodás, euforikus érzést csak nagy nehezen tudják átélni, hiszen nem könnyen esnek szerelembe. Sokak szerint enélkül nem érdemes élni sem, hiszen nagyszerű dolgokra motivál bennünket és olyan erőt ad, hogy játszi könnyedséggel oldunk meg bármilyen nehéz feladatot.

Három csillagjegy képviselői azonban nehezen esnek szerelembe. A Skorpió meglehetősen végletes, vagy utál, vagy szeret, de nem könnyen képes beleszeretni bárkibe is. A Bika viszont könnyen magába bolondítja a másik nem képviselőit és elhiteti, hogy ő is viszonozza az érzéseket. Ám ennek csalódás lesz a vége, mert a Bika nem engedi meg, hogy teljesen elrabolják a szívét. A harmadik csillagjegy, a Kos képviselői makacsak és önfejűek, pontosan így viselkednek a szerelemben is.

Gyakran halljuk, hogy az anyaság mindent megváltoztat a nő életében, egyes csillagjegyekben pedig tízszeresen olyan erősen törnek elő az anyai ösztönök. A colore.hu internetes oldalon olvasható írásból kiderül, hogy melyik jegy szülöttei nevezhetőek igazi anyaoroszlánoknak. Az Oroszlán, mint ahogy a nevében is benne van, sohasem fél harcolni vagy védelmezni. Igazi tüzes anyukák, akikre mindig mindenben lehet számítani.

Az Ikrek végtelenül türelmesek és megértőek, de nem ismernek akadályt, ha a gyermeküket kell kihúzniuk a bajból vagy megoldást találni valamilyen problémára. Az Ikrek nem ismernek lehetetlent, ha anyák, ez kiderül a colore.hu honlapon is. A Mérleg az élet több területén döntésképtelen, de amint anyává válik, egy csapásra megváltozik. Önzetlen, tiszta szívű anya, aki mindig tudja, hogyan tegye boldoggá, gondtalanná gyermeke életét. A Bika, bár lobbanékony és igencsak szélsőséges, de melegszívű és törődő, akiből ösztönszerűen törnek elő az anyai érzések. A colore.hu honlapon még többet is olvashatunk a témában.