Menu

Kiváló minőségű Peugeot 206 felni készletről

Peugeot 206 felni

A keréktárcsa kiválasztásakor érdemes körültekintően eljárni, hiszen befolyásolja a közúti közlekedés biztonságát és a vezetés komfortját. Új szett vásárlásakor a pontos felni méretek megadása elengedhetetlen, ugyanis a gumiabronccsal mindenképp kompatibilisnek kell lenniük.

A keréktárcsa legfontosabb adatait egy kódsor jelöli, ezek az osztókör, a besajtolási mélység (ET szám), pántprofil, felni átmérő, pántszarv magasság, felni szélesség. Minőségi Peugeot 206 felni rendelhető az interneten is, és választható lemezből vagy alumíniumból is, az igényeknek megfelelően.

Általában ugyanarra az autóra, például a Peugeot 206 felni acélfelnijéhez és alufelnijéhez is más-más csavarok kellenek az illesztéshez, érdemes tehát azt is ellenőrizni, hogy rendelkezünk-e a szükséges kiegészítőkkel. A szakemberek a nyári időszakra az alufelnit, téli időszakra a lemezfelnit javasolják, a Peugeot 206 felni is kapható mindkét típusban, így tehát egy gépjárműre két csavarszett is szükséges lehet.

BMW X5 felni kiváló minőségben

Kerékcsere alkalmával mindenképp fontos a felnik és a csavarok állapotát ellenőrizni, és ha szükséges, a tárcsákat javítani, a csavarokat tisztítani kell. Egy stílusos alufelnivel új megjelenést adhatunk az autónknak. A BMW X5 felni is választható többféle méretben, különféle dizájnban.

Ugyanakkor minden gépjármű egyedi műszaki követelményekkel rendelkezik, ezek határozzák meg a keréktárcsa kiválasztását. A könnyűfém felnik 13-30 hüvelykes méretben érhetők el. Szélesebb abroncsokkal a nagyobb felnik javítják az autó úttartását, és sportos vezetést tesznek lehetővé.

Tehát nemcsak a dizájn a fontos, a választásunk az összes jogi és biztonsági követelménynek meg kell feleljen. Ha nem vagyunk biztosak benne, hogy melyik felnit válasszuk, mi lenne a legmegfelelőbb minden szempontból, kérjük szakember segítségét. A BMW X5 felni vásárlásakor bátran kérhetünk tanácsot a keréktárcsákat forgalmazó alu-felni.eu weboldal munkatársaitól, akik széles kínálatukból segítenek kiválasztani a gépjárműnek legmegfelelőbb terméket.