Menu

Egy szőnyeg mind fölött, Gledring az egyetlen

Miért fontos az autószőnyeg?

https://www.withcar.hu/tipusajanlat/meretpontos-gumiszonyegek

Minden személygépkocsi tulajdonos számára jól ismert, hogy autószőnyeg nélkül, rendszeres használat során – még ideális körülmények mellett is – milyen hihetetlen mennyiségű piszok és szennyeződés képes összegyűlni és lerakódni a gépjárműben, elsősorban annak padlózatán.

Az autószőnyeg éppen ez utóbbi, szennyeződésnek fokozottan kitett felület védelmére lett kitalálva; azonban egyáltalán nem mindegy, hogy ebből a hasznos autó felszerelési cikkből milyen színvonalú gyártmány kerül a talpunk alá.

A hosszú évtizedek tapasztalatával büszkélkedő szlovéniai Gledring cég autószőnyege például rendkívül jó minőséget mutathat fel ebben a kategóriában. Ez a csúszásgátló gumiból készült, már küllemre is igencsak szemrevaló  autószőnyeg, azonban nem egyik percről a másikra került le a gyártósorról, hanem innovatív és számos különféle szempont gondos mérlegelését magában foglaló fejlesztési folyamat sikerproduktumaként született meg.

A funkcionalitás és esztétikum e nagyszerű ötvöződése egy olyan autószőnyeg megalkotását hozta létre, mely környezetbarát alapanyagból készül, nem tartalmaz egészségre ártalmas összetevőket, és mindezeken felül még kellemes illatú is. Az úgyszólván magától értetődő dolog, hogy a Gledring autószőnyeg minden személygépjármű típusba gond nélkül, méretpontosan beilleszthető. A formatervezés során a dizájn végső kialakításával remekül harmonizáló magas perem az autószőnyeg látszólag kevésbé lényeges, ám valójában igen hasznos eleme, mely megakadályozza a víz elfolyását.

A Gledring autószőnyeg felületkialakítása szintén a formatervezés remekének mondható (ami persze a szakembergárda leleményességét és felkészültségét dicséri): nincsenek rajta olyan élek és sarkok, melyeken a szennyeződés megtapadhatna. Ez a sikeres fejlesztés eredményeképpen létrejött, nemzetközi szinten is kimagasló minőséget hordozó autószőnyeg nem csupán arra hivatott, hogy bármely típusú személygépjárműben hathatós védelmet biztosítson a szennyeződés minden formája ellen, hanem még a dizájn magas mércét állító kritikusai is csettinthetnek a láttára.