Menu

CASCADE BORA klíma – Melyiket érdemes választanom a sok egyforma nevű klíma közül?

Ha CASCADE klímát vásárol, függetlenül attól, hogy az most pont egy CASCADE BORA szériás klíma, és nem például Vision, tudjon róla, hogy magyar érdekeltségű terméket választ. A márkát kizárólag Magyarországon forgalmazzák, és egy magyarországi cég tulajdonában van a márkanév használata. A gyártása sok más, a világ minden szegletében értékesített klímához hasonlóan Kína legnagyobb klímaszériájának (GREE) gyárában történik, majd azt látják el a CASCADE márkanévvel (szaknyelven ezeket OEM klímáknak nevezzük – ilyen minden felső-középkategóriáig terjedő, Magyarországon kapható készülék). A CASCADE BORA klímáját magyar igények szerint tervezték. A magyar CASCADE cégtől fennakadás és késlekedés nélkül jut a klímaszerelője alkatrészhez, Ön márkához kötött garanciális javításhoz és ezzel együtt magyar nyelvű ügyfélszolgálathoz. Tényleg magyar cég tartja kézben a márkát és nem pedig egy tőlünk többezer kilométerre lévő, névtelen, jogilag kötelezhetetlen kínai cég.

A Cascade légkondicionálók, és ezzel a CASCADE BORA klíma biztosítja töredékáron azt, amit a legnagyobb nevű világmárkák ajánlanak háromszoros haszonnal. Újításokra épülő technológia, minőség, hosszú élettartam, zökkenőmentes alkatrészellátás, valódi és méréssel ellenőrizhető energiatakarékosság.

A CASCADE BORA széria elérhető 2,5 kW-os hűtőteljesítményű változatban működő klímákkal, 3,2 kW-os hűtőteljesítményű változatban működő klímákkal, 4,6 kW-os hűtőteljesítményű változatban működő klímákkal, és akár 6,2 kW-os hűtőteljesítményű változatban működő klímákkal, amennyiben kifejezetten nagy teljesítményű terméket keres. A BORA széria klímái mind fűtésre is képesek, ezért egész évben használható készülékekről beszélhetünk. A nyári hűtés mellett képes az átmeneti hónapokban ellátni a fűtést, és ha rásegítő fűtésre lenne szüksége otthonában a téli fűtésszezon alatt a CASCADE BORA probléma nélkül el fogja látni ezt a feladatot is. A márka tényleg nem túlzott azzal, hogy magyar igényekre szabva terveztették meg a CASCADE termékeket: a kontinentális éghajlat alá tartozó Magyarországon egyáltalán nem ritka, hogy télen akár –15°C fok legyen napközben is, azonban a CASCADE BORA még ebben az időjárásban is működni fog a mediterrán éghajlatra tervezett társaival ellentétben, amik -5°C körül kikapcsolnak, és  nem is élednek újra az első tavaszi melegekig.

A CASCADE klíma  márka hisz a minőségben, amit teremtettek, minden probléma nélkül 5 év garanciát ajánl a termékeit megvásárló ügyfeleinek, amennyiben azok a rendszeres, évi karbantartást betartják – ezt természetesen érvényes a CASCADE BORA szériára is.