Menu

Az Apenta legújabb dobása: az Apenta Collagen

Az Apenta ásványvizeket mindenki ismeri, hiszen eredetileg az Apenta Rt. palackozta ez több száz méter mélyről érkező forrásvizet Apenta Keserűvíz néven. Az évek alatt természetesen a cég többször gazdát cserélt, ugyanakkor az ásványvizek és üdítőitalok palackozása és forgalmazása rendületlenül zajlott tovább, és az Apenta ma már nemcsak Magyarországon számít elismert márkának. Az elmúlt években számos ízben került forgalomba az Apenta, most azonban egy új termék került piacra, méghozzá az Apenta Collagen, amely, ahogy a neve is mutatja, kollagént tartalmaz.

A kollagént ma már senkinek sem kell bemutatni, ahogyan az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatása sem ismeretlen már senkinek. Sokan porként fogyasztják, de már folyékony formában is magunkhoz vehetjük, például az Apenta Collagen formájában, ami 3000 mg kollagént tartalmaz. Az Apenra már nem elégszik meg annyival, hogy frissít, a kollagén hozzáadásával a testünk számára értékes tápanyaggal is gazdagította az üdítőitalait. Az Apenta Collagen gyűmölcs ízű, cukormentes, tehát semmi olyat nem tartalmaz, ami káros lenne az egészségünkre nézve.

Hol kapható az Apenta Collagen?

Az Apenta Collagen egyre több helyen kerül forgalomba, így a boltok polcain is megtalálhatják már mindazok, akik ki szeretnék próbálni az Apenta újdonságát. Az Apenta Collagen rendelése sem lehetetlen már, ugyanis az ital webáruházak, így az italkereso.hu oldal kínálatában is megtalálható. Az Apenta Collagen ára természetesen kiszerelésenként és árusítóhelyenként is eltérő lehet. Érdemes az italkereso.hu kínálatában utána nézni, ugyanis itt a legjobb árakon találhatjuk meg az italokat, köztük az Apenta termékeit is, raktárról pedig azonnal meg is rendelhetjük.