Menu

A Grey Goose vodka ízvilága páratlan

grey goose vodka

1997-ben a Sidney Frank Importing Co. bemutatott egy olyan italt, aminek az íze és lágysága eddig páratlan volt. Néhány évvel később, amikor a Grey Goose vodka részt vett a szeszesitalok világbajnokságán, megnyerte a világ legjobb ízű vodkája kategóriát.

Azóta méltán tartozik az ultra prémium osztály felső kategóriájába. A Grey Goose vodka minden gyártási fázisa Franciaországban, Cognac tartományban történik, ami egyedülálló és kifogástalan minőséget biztosít. A párlatot Franciaország legjobb gabonatermő vidékein termesztett lágy téli búzaszemekből készítik. A Grey Goose vodka az egyedülálló 5 lépéses alkohol lepárlási technológiájáról ismert, ami garantálja a legmagasabb minőségi színvonalat.

Az ital színe világos, tiszta és átlátszó, az íze pedig kivételesen enyhe és kerek, amit az ötszöri lepárlással érnek el. Az enyhén olajos textúra hosszú és kellemes utóízt hagy maga után, ami édes, finom mandulás kekszre emlékeztető jegyekkel van tűzdelve. A Grey Goose vodka tisztán és koktélokban egyaránt fogyasztható.