Veletech-2016-Millenaris-Drone-Prix-Hungary-Dronverseny-Robotika-Show3 (2)

A Neumann János Informatikai Kar Robotsimogatóval készül a Drónverseny & Robotika Show 2.0 -ra. A vendégek betekintést nyerhetnek a pilóta nélküli tengeralattjáró kulisszatitkaiba, illetve ismerkedhetnek, sőt akár táncra is perdülhetnek a közkedvelt emberszabású NAO és KUKA robotokkal. A legbátrabbak pedig elvégezhetnek egy élethű kismedencei Laparoszkópiás operációt egy 3D nyomtatással készült hasüregben.

A Neumann János Informatikai Kar az európai felsőoktatási térben versenyképes, a hazai informatikai képzés kínálatában kiemelkedő színvonalú Mérnök informatikus alapképzést (BSc képzést) mellet mesterképzést (MSc képzést) és doktori képzést (PhD képzést) nyújt tehetséges hallgatóinak. Olyan képzést, mely folyamatosan közvetíti a tudomány és technika legújabb eredményeit és egyúttal figyelembe veszi a piaci igényeket is. Diákjaik nemzetközileg elismert kutatóktól, szakemberektől sajátíthatják el tudásukat. A NIK az oktatás mellett erősen kutatás és fejlesztés centrikus szervezet, a robotika, a biotechnológia, illetve egészségügyi informatika, és az alkalmazott számítástudomány integrált művelését tűzte ki célul.

Az Óbudai Egyetem fiatal és modern intézmény. Tradícióink az ipari képzésben ugyan 135 évre nyúlnak vissza jogelőd intézményeinknek köszönhetően, de a 2010-ben megalakult Óbudai Egyetem a 21. század egyeteme, ahol napjaink piaci igényeihez igazodva oktatunk elsősorban műszaki, informatikai, természettudományi és közgazdasági területeken 14 alapszakon, 9 mesterszakon és 3 doktori képzésben. Legfontosabb értékünk a hallgató. Tanulástámogató szoftverekkel, patronáló tanárokkal segítjük a beilleszkedést, a kezdeti akadályok leküzdését. Hallgatóink személyre szabott figyelmet kapnak az itt töltött évek alatt.Nálunk versenyképes diplomát szerezhetnek és a gyakorlatorientált képzéseinknek köszönhetően már értékes munkatapasztalatokkal tudnak elhelyezkedni.

Dr. Galambos Péter (Biomatika intézet – Robotika munkacsoport vezető) április 1-én 18:00-kor tart előadást “Robotikai kutatások az Óbudai Egyetemen” címmel.

Dóczi Roland  (Neumann János Informatikai Kar) április 1-én 18:30-kor tart előadást “Autonóm víz alatti jármű az Óbudai Egyetemen” címmel.

Dronverseny-Robotika-Show11

dron_es_robotika_show_obudai_egyetem_nik (4)

dron_es_robotika_show_obudai_egyetem_nik (6)

Drón & Robotika Show 2.0 Sopron – 2017. március 31 – április 1. 

Nyitva tartás: Péntek / Szombat  10:00 – 20:00

Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ. 9400 Sopron, Liszt F. u. 1.

Jegyvásárlás  Programok  Elődások  Facebook event   Házirend  Nyeremények  Megközelítés

Info: info@droneprix.hu