dron_es_robotika_show_aimotive1_nyeremeny_2

A Drón & Robotika Show 2.0 jegyvásárlói egy exkluzív próbautat nyerhetnek az AImotive önvezető autójában! Nincs más dolgod, mint kitölteni egy rövid tesztet a helyszínen, a Drón & Robotika Show 2.0-án.

A nyeremény tartalmaz egy bemutatót és beszélgetést az AImotive technológiájáról és a cég által fejesztett önvezető autó prototípusáról. A nyerteseknek részük lesz egy exkluzív próbaútban is az innovatív fejlesztésű autóban, ahol megismerheti a rendszer egyes funkcióit és képességeit.

Garage-Parking-Demo from AImotive on Vimeo.

A budapesti székhelyű AImotive az önvezető autózást forradalmasító, mesterséges intelligencia alapú szoftver kialakításán dolgozik, egy olyan full stack rendszeren, mely megfizethető, a nagyközönség számára is elérhető áron kínál teljeskörű önvezető megoldásokat. A fejlesztéseink során elsősorban az autóra szerelt kamerák jeleire támaszkodunk, hiszen a sofőrök is leginkább vizuálisan tájékozódnak, hoznak döntéseket. A szoftveres keretrendszer személyre szabható és független a hardveres platformtól, ezáltal valósítja meg a közlekedés résztvevőinek felismerését, lokalizációját, az útvonaltervezést és az alacsony szintű vezérlést. Mindezt a legmodernebb chiptechnológiák, illetve az ún. deep learning és konvolúciós neurális hálók alkalmazásával tesszük, kutatásainkat kiterjesztve viselkedés előrejelzés és a szabályozástechnika területeire is.

 

dron_es_robotika_show_nyeremeny_aimotive_1   aimotive-media-original-45

aimotive-media-original-56

aimotive-media-original-19

Drón & Robotika Show 2.0 Sopron – 2017. március 31 – április 1. 

Nyitva tartás: Péntek / Szombat  10:00 – 20:00

Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ. 9400 Sopron, Liszt F. u. 1.

Jegyvásárlás  Programok  Elődások  Facebook event   Házirend  Nyeremények  Megközelítés

Info: info@droneprix.hu