abacusa_dronverseny_es_robotika_show

PROGRAM:
Robotika valamint interaktív, játékos matematika és természettudományos foglalkozás. Az Abacusan stúdiónál a családok apraja-nagyja megtalálja a számára érdekes tevékenységet. Konstrukciós-kockamodulokból építhető robotok, valamint elemekből építhető egyszerű gépek és berendezések várják az érdeklődőket.

CÉGISMERTETŐ
Az Abacusan Stúdió 2008-ban kezdte meg működését a Fortune Magyarország Kft. oktatásszervezési üzletágaként, és 2013. óta önálló társaságként, 2014 óta nonprofit Kft-ként nyújtja szolgáltatását. 2013. őszén vált a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége által Regisztrált Tehetségponttá.

Társaságunk a legkülönbözőbb korosztályok tagjai számára szervez oktatási, képzési, ismeretterjesztő és családi programokat, komplex vetélkedőket, valamint a szabadidő hasznos és minőségi eltöltését segítő szolgáltatásokat.

Tehetséggondozás
A gyermekek számára óvódás kortól a felnőtté válásig és azon túl nyújtunk ismeretbővítő, gazdagító, tehetséggondozó és kompetenciafejlesztő szolgáltatást különböző informális oktatási módszerek segítségével. Komplex szemléletformálás, személyiségfejlesztés. Az Abacusan Stúdió credója szerint programjaink összeállításakor a tartalmi komplexitásra törekszünk.

dron_es_robotika_show_abacusan (1)

abacusa_dronverseny_es_robotika_show_1

dron_es_robotika_show_abacusan (2)

Drón & Robotika Show 2.0 Sopron – 2017. március 31 – április 1. 

Nyitva tartás: Péntek / Szombat  10:00 – 20:00

Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ. 9400 Sopron, Liszt F. u. 1.

Jegyvásárlás  Programok  Elődások  Facebook event   Házirend  Nyeremények  Megközelítés

Info: info@droneprix.hu