Érkezz gyalog és menj haza egy Segway Ninebot One S2-vel! Csak egy jegy kell hozzá és némi tudás!
A jegyvásárlók között egy Parrot AR.Drone 2.0-át sorsolunk ki, a Pannonvisual felajánlásában.
Kisorsolunk egy gyárlátogatással egybekötött élményrepülést a világ első elektromos műrepülőgépén, a Magnus Aircraft felajánlásában.
Nyerj egy exkluzív próbautat az AImotive önvezető autójában!
A Robotépítők Magyarországi Egyesülete egy egész napos tanfolyammal érkezik a Drón & Robotika Show 2.0-ra.
A csapat prototípus robotjai élőben megtekinthetők a Rescube standon, ahol a tagok örömmel mesélnek eredményeikről és terveikről is.
Tanuld meg a Segway használatát! Ha kellő biztonsággal megy az irányítás, akkor egy ügyességi szlalompályán is kipróbálhatod magad.
Vezesd a Puli holdjáróját! A Puli Space Technologies jelenleg az űrképes modell terveinek véglegesítésén és a Holdra jutás biztosításán dolgozik.
Robotoy Humanoid Robotok! Intelligens játék, játékos intelligencia. Robotika egyszerűen és involváló módon.
A YUNEEC magyarországi képviselője, a Unicorn Trade hobbi és professzionális drónkkal és repülő szimulátorral érkezik a Drón & Robotika Show 2.0-ra.
Szeretnél megtanulni drónt reptetni? Sajátítsd el a drónvezetés alapjait profi animátoraink segítségével a Drónsimogatókban!
A Robotépítők Magyarországi Egyesületének standján VR sisakok, robot-összeszerelés, humanoid robotkéz, xilofonozó robot, Ottó, a táncoló robot és kisebb és nagyobb roverek várnak.
Drone Prix Hungary - Tiny Whoop Drónverseny
Az OKOS homokozóban megelevenedik a homokfelszín, és a rajta megjelenő térkép kezünk munkája nyomán alakul és színeződik át, élő-mozgó, interaktív felületként.
Az imPro School standjánál modern hangmanipulációs technikákat próbálhatsz ki.
Az e-NABLE Workshop-on lehetőségetek lesz az e-NABLE kezek összerakására és kipróbálására, illetve megnézhetitek hogyan készül 3D nyomtatással egy robotkéz.
Az Abacusan stúdiónál a családok apraja-nagyja megtalálja a számára érdekes tevékenységet. Konstrukciós-kockamodulokból építhető robotok, valamint elemekből építhető egyszerű gépek és berendezések várják az érdeklődőket.
Drónszimulátor és drón kiállítás vár a DOE standjánál. Hobbidrónokat és a professzionális célú eszközöket nézhetsz meg testközelből.
A Neumann János Informatikai Kar Robotsimogatóval készül a Drónverseny & Robotika Show 2.0 -ra. NAO és KUKA robotok!
Bemutatásra kerül az OQ-900-as csupaszárny mérő repülőgép, egy X8-as fejlesztő platform multikopter, egy AR Drone 2.0 valamint az Optimetriq eddigi projektjei.
A Mobilis tudományos játszóház NAO humanoid robotot, drónos kísérleteket, különböző szenzorokat és pályaorientációs eszközöket hoz a Drón & Robotika Show 2.0-ra.
Formula Student versenygyőzelemmel Magyarországon egyedül győri Arrabona Racing Team büszkélkedhet. Tekintsd meg a helyszínen a csapat legújabb fejlesztésű autóját.
A SZEngine csapat a világon teljesen egyedülállóan egy versenymotort tervez, gyárt illetve fejleszt, a Formula Student versenysorozatban szereplő csapatok számára.
A Pannonvisual standon Parrot drónok, minidrónok, ugráló drónok, VR szemüvegek, szórakoztató és bluetooth eszközök várnak.
Ha érdekel a Virtuális Valóság, akkor keresd a MaxWhere standját. A MAXWHERE egy VR engine, amely integrálja a WEB technológiák (HTML5, CSS, Javascript) és a 3D tér adta lehetőségeket.
Éld át a virtuális gokartozás élményét! Egy drónról sugárzott képet látsz az FPV szemüvegben, így a hatás olyan, mintha egy videojátékban lennél szereplő.
Magyar Digitális Oktatásért Egyesület
Festo Robotino (labirintus pályával), PLC-s mozgó állomás és Pneumobil vár a NYME - Simonyi Kar standon.
A mobiloddal irányíthatsz egy Arduino-val szerelt vezérlőt, mely különböző programozható fény és kapcsolójátékokat végez. Emellett kipróbálhatsz egy szabadon programozható LEGO robotot.
Itt az ideje, hogy próbára tedd magad egy amőbázó robot ellen! Az Amőbots a Széchenyi Gimnázium diákjainak saját fejlesztésű projektje.