Mi is vár ránk szombaton a Hungexpón?

Mint az ismeretes és talán már fel is tűnt az oldal látogatóinak, a Drone Prix csapata most szombatra tervezi a legnagyobb drón és robotika találkozót az országban. Azonban a csapat eddig sem volt tétlen, az elmúlt négy hónap igencsak sűrű volt események terén.

dronesurf_01

Május óta a Drone Prix csapata több, mint egy tucat rendezvényt szervezet a drónrajongók számára, ezek közt a versenyek mellett számos közösségi esemény is akadt. Apropó közösség: Május vége óta tárt kapukkal várja az érdeklődőket az ország legnagyobb beltéri pályája és csarnoka, a Drone Club, ahol nézők és pilóták egyaránt megtalálhatják helyüket. A tavasz és a nyár egyben felkészülés is volt a hétvégi nagy eseményre, mely során végre nem csak a profik tehették próbára magukat, hanem a kezdők és haladók is, miközben olyan őrült ötletek is megvalósításra kerültek, mint a világon elsőként végrehajtott drón-szörfözés.

FB cover

Most szombaton az eddigi események koronájaként az érdeklődők harminc résztvevő versenyét izgulhatják végig, amint keresztbe-kasul átszelik a 2700 négyzetméternyi, egyedi pályaelemekkel tűzdelt versenypályát. Mindemellett a Hungexpo területén felállított kiállítás során pedig olyan témaköröket is megtalálhatnak a kilátogatók, mint robotika, a kibernetika vagy a virtuális valóság, szóval mondhatni egy kis jelenkori sci-fi hangulat vár mindenkire. A részletes programkínálat az alábbi linken található.

Vélemény, hozzászólás?