A jegyvásárláshoz görgess le a lap aljára!

 

drs-cover-feketePNG

 

 

2016. szeptember 10-én egy minden eddiginél nagyobb és látványosabb show-val ünnepeljük a hazai robotika és drónközösséget. A “legek” kiállításán a legnagyobb, leggyorsabb, legőrültebb, legprofesszionálisabb ipari és háztartási robotok mellett a legelképesztőbb 4-6-8 és ki tudja hány rotoros drónoké a főszerep.

Meg kell említenünk azt is, hogy a Drone Prix Hungary versenysorozat döntőjét a világ egyik (ha nem A) legnagyobb fedett pályás több szintes versenypályáján rendezzük meg, ahol az izgalmas futamokat a nagyközönség óriáskivetítőkön és természetesen a pálya melletti lelátókon is élvezhetik. A verseny szüneteiben pedig látványos bemutatókkal szórakoztatják a nézőket a profi pilóták.

A kiállítók és az előadók között szó lesz az egyik legkomolyabb globális űrpogramról a Google Lunar XPRIZE-ról és annak magyar versenyzőiről (Puli Space Technologies), de remek előadásokkal találkozhatunk a beszédtechnológiától (Kornai Amdrás), az űrtudományokon át (Kovács József) a jövőkutatásig (Kömlődi Ferenc).

A legkomolyabb hazai kiállítók mellett az ipari robotika legnagyobb ászai és a legjobb hazai egyetemek és kutatólaborok is tiszteletüket teszik a kiállításon, amellett, hogy minden megnézhető, megfogható, sőt megvásárolható, ami a drónozáshoz csak kellhet. Workshopok a kopter építésről, a legjobb trükköket pedig szakképzett versenypilóták mutatják meg az érdeklődőknek. Akik pedig saját kezűleg kipróbálnák milyen vezetni egy quadrokoptert felkereshetik a négy Drónsimogató sátor egyikét.

A gyerek őrjöngőben már a legkisebbek is kipróbálhatják (természetesen felügyelet mellett) a robotokat és az egyedi fejlesztő játékokat az Abacusan Stúdió jóvoltából, így garantált, hogy 0-99 éves korig mindenki megtalálja a maga programjait a szeptember 10-i Drónverseny & Robotika Show-n!

 

9900Ft
Családi jegy
  • A családi jeggyel két felnőtt és három 12 év alatti gyermek kedvezményes áron juthat be a szeptember 10-i Drónverseny & Robotika Show-ra!

  • SIESS, MERT ELKAPKODJÁK!!!

3490Ft
Standard jegy
  • Szeptember 10-ig a Ticketpro oldalán és a helyszínen folyamatos a jegyértékesítés!