Drón & Robotika Show 2.0 Házirend

A DRÓN & ROBOTIKA SHOW 2.0 HÁZIRENDJE
A jegyvásárlók elfogadják és tudomásul veszik a házirend minden pontját a rendezvény időszakára. 
A látogató a Drón & Robotika Show-ra történő belépéssel a jogkövetkezmények ismeretében elismeri, hogy a rendezvényen saját felelősségre, saját elhatározásból jelenik meg.  A látogató kijelenti, hogy szervező a Drón & Robotika Show-n esetlegesen bekövetkező sérülésekért, és balesetekért nem vállal felelősséget. A szervezők a drónverseny biztonságos lebonyolítása érdekében a pályát védőhálóval és kordonnal látják el. A látogatók minden esetben a kordonon kívül, a hálótól legalább egy méter távolságra tartózkodhatnak!
BELÉPÉS A RENDEZVÉNYRE
A Rendezvényt kizárólag a Rendező által kijelölt belépési pontokon lehet megközelíteni.
A Rendezvényre belépni a megváltott jegy szabta időkeretek között és feltételek mellett lehet.
A Rendezvényt korosztálytól függetlenül bárki látogathatja. Az rendezvény területén 14 éven alatti kiskorúak csak felnőtt felügyelete mellett tartózkodhatnak.
A Látogató a karszalagot az érvényesség ideje alatt a köteles mindvégig viselni. Ezt a Rendezők belépéskor ellenőrzik. Ha a Látogató karszalagja érvénytelen, köteles elhagyni a Rendezvény területét.
A sérült karszalag érvénytelen.
A megrongálódott karszalagot a Rendező nem cseréli.
A karszalag nem átruházható.
SZABÁLYOK
A Látogató a Rendezvényt saját felelősségére látogatja. A Rendező kizárólag a neki felróható szándékos, továbbá az emberi életet, testi épséget vagy egészséget megkárosító szerződésszegésért felel, és a Látogatót jogszabályok alapján megillető jogokon túl kifejezetten kizárja a felelősségét minden egyéb káresemény kapcsán
A Látogató a rendezvényre való belépésével egyidejűleg tudomásul veszi, hogy a Rendező valamint partnerei, és a sajtó munkatársai a Rendezvényről hang- és képfelvételt készítenek.
A Látogató a rendezvényre való belépésével egyidejűleg hozzájárul megjelenésének rögzítéséhez és közzétételéhez, de kizárólag beleegyezésével nevesíthető.
Amennyiben a Látogató közszereplőnek minősül, úgy a beleegyezése nélkül is nevesíthető. A közzétett kép- és hanganyagok miatt a Látogató semmilyen követelést nem támaszthat a Rendezővel szemben.
A Rendezvény minden Látogatója rögzíthet hang és képanyagot.
A Látogató nem jogosult a Rendezvény területére élelmiszert, italt, alkoholos tartalmú italokat behozni.
A Rendezvényre állatot nem lehet behozni, egyedül a jogszabályban meghatározott vakvezető kutyák, segítő kutyák, és rendőrségi kutyák jelenhetnek meg.
Szervező nem vállal felelősséget az elveszett vagy eltűnt tárgyakért.
BIZTONSÁG
A Rendező a Rendezvény biztonságos lebonyolítása érdekében fenntartja a jogot arra, hogy a Rendezvény területére bevihető tárgyakat, eszközöket korlátozza.
A Rendezvény területére szigorúan tilos lőfegyvert, szúró-vágó eszközt, mérgező tárgyat, pirotechnikai eszközt, és bármilyen egyéb biztonságot veszélyeztető eszközt behozni.
A Rendezvény területére szigorúan tilos illegális szereket behozni.
Tilos minden olyan megnyilvánulás vagy cselekedet, amely mások személyiségi jogait, vagy testi épségét veszélyeztetheti, sértheti.
Tilos a rendezvény teljes területén a dohányzás és a nyílt láng használata!
A Rendezvényen kizárólag a versenypályán és a hálóval borított Drónsimogató helyszíneken szabad drónokat, és quadrokoptereket reptetni. A Verseny-pályán és a Drónsimogatókon kívül a Rendezvény teljes területén szígorúan TILOS drónt a levegőbe engedni.
A Rendező a műsor- és programváltozás jogát fenntartja!
Bármilyen kérdés esetén keress minket az alábbi email címen. Örömmel állunk rendelkezésedre.

Drón & Robotika Show 2.0 Sopron – 2017. március 31 – április 1. 

Nyitva tartás: Péntek / Szombat  10:00 – 20:00

Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ. 9400 Sopron, Liszt F. u. 1.

Jegyvásárlás  Programok  Elődások  Facebook event   Házirend  Nyeremények  Megközelítés

Info: info@droneprix.hu

 

Vélemény, hozzászólás?